Station Road Banchory

Aberdeenshire

Station Road Banchory, Aberdeenshire

A new house plot in the heart of Banchory on a challenging site was created by sub dividing a substantial garden with a number of protected trees. The design takes its cues from the original manse. The new house will be super insulated and is designed to take advantage of the steep topography of the site.

aesthetic
fact
scope
technical

We really appreciate all of your good work in designing a beautiful house on a challenged site. The excellent case made by yourself and Alexa for the appeal has in turn ensured a fantastic outcome.

Keith & Carole Murphy Owners

The experience of designing, and getting planning permission for this house was challenging but extremely rewarding. I am thrilled that all our hard work has paid off!