Aubin Group


Aubin Group, Aberdeenshire

Following a series of feasibility studies for Aubin, JAMstudio were appointed to carry out the concept and detail design for the refurbishment of their existing office in Ellon. The brief involved the complete redesign of the open plan office areas to create an improved acoustically performing workplace. The footprint of the office was re-planned to provide additional meeting rooms and quiet spaces.

To accommodate an unusually tall member of staff, a matching fully height adjustable sit / stand desk was commissioned and installed
An industrial take on the traditional suspended ceiling uses linear LED lighting to light workspaces, with feature pendants for circulation.
In order to keep Aubin operational on site throughout, an intelligent approach to decant space has been planned by JAMstudio.
Aubin's bold colour scheme is reflected in the panelling, carpet, furniture and manifestation choices throughout the office refurbishment.