Extension in Glen Tanar Given the Planning Green-Light

JAMstudio are delighted to report that we have recently received planning permission for a small but perfectly formed extension to a converted mill-house in the Deeside area of Aberdeenshire.

The proposal provides a new entry vestibule with an adjoining bootroom which will sympathetically yet stylishly meet the distinct features of the existing house whilst giving the client new functional space.

We are always delighted with any news like this regarding our projects because we at JAMstudio are proud of our track record in smoothly plotting a course through the planning system on behalf of our clients.

Check back for more to follow in the coming weeks as we await news from the Building Standards department on the project’s Building Warrant application.